A warm place

" Sous le charme " is a typical northern house, in brick and terracotta tiles, from 1885.

Elle abritait durant de nombreuses années un café, puis café épicerie, café dîneur, plus récemment restaurant gastronomique reconnu et aujourd’hui « maison d’hôtes » sur plus de 300m2, une terrasse de 60m2 et un grand parking.
Nous proposons 3 chambres « tout confort » avec télévision et wi-fi, une pièce commune avec salon et cheminée feu de bois, vente à emporter de produits « fait maison » et
la table d’hôtes (à base de produits frais et locaux de saison).

Le tout basé sur la convivialité, la cuisine ouverte permet ces échanges qui rendent les moments sympathiques et chaleureux…

Les repas ainsi que les petits déjeuners peuvent être pris à la table d’hôtes ou sur une table ronde dans notre espace « salon ».

The house was for many years a café, then café grocery, coffee diner, more recently gourmet restaurant recognized and today "guest house" over 300m2, a terrace of 60m2 and a large parking.
We offer 3 rooms "all comfort" with television and wi-fi, a common room with living room and fireplace wood fire, take-away of products "homemade" and
The table d'hôtes (based on fresh and local products of season).

the place is based on the conviviality, the open kitchen allows these exchanges which make the moments sympathetic and warm ...

Meals as well as breakfasts can be taken at the table d'hôtes or on a round table in our "lounge" area.

Your Host

Olivier Masson, maître restaurateur

Professional catering for more than 30 years, Maître restaurateur for 2 years, Olivier naturally oriented his guest house around the table.
Surrounded by local producers, "Sous le Charme" offers a cuisine based on simple recipes with fresh seasonal products.
Make you have a good time, quite simply!

Looking forward to welcoming you...